CG Info
Magazin

Tea Tairović otkrila tajnu uspjeha i dobrog izgleda

Tijelo definitivno pamti, ali mora da se vodi računa

Tea Tairović, jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, otkrila je koji je ključ njenog dobrog izgleda, ali i uspjeha. Iako je novi album objavila prethodnog mjeseca isti već broji veliki broj pregleda, te još uvijek zauzima visoko mjesto u trendingu.

Ono po čemu je ova pjevačica posebno prepoznatljiva jeste njen dobar izgled, a sada je otkrila koja tajna stoji iza toga.

– Tijelo pamti, a ja sam se plesom bavila jako dugo, a ples je ostao dio mog života i kroz ovaj posao. Da sam imala neki drugi životni poziv, možda ne bih mogla da se i dalje, na neki način, bavim plesom. Na sreću, to je ostalo u mom životu. Tijelo definitivno pamti, ali mora da se vodi računa. Ja jako volim pite, burek, i tako te stvari, ali sam sklona gojenju, pa za mene nema bureka. Takođe, ne unosim ni slatkiše, iako sam ranije bila maltene zavisnik od njih – rekla je Tea.

Pjevačica je takođe dala svoju procjenu i kada je riječ o novom albumu, te je otkrila kako je prestala voditi računa o brojkama. Ipak, sudeći po trendingu, situacija je evidentno dobra što pokazuje kako se trud uvijek isplati.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više