CG Info
Hronika

Bjegunac se lažno predstavio

Podgorički policajci uhapsili su U.J. (26) iz Kragujevca, za kojim je bila raspisana  međunarodna potjernica od strane NCB Interpol-a Beograd. On se potražuje na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kragujevcu radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine na koju je osuđen presudom Višeg suda u Kragujevcu, zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Iz policije je saopšteno da se U.J. prilikom kontrole od strane policijskih službenika, predstavio kao G.M. iz Bosne i Hercegovine i pružio na uvid ličnu kartu ove zemlje. Zbog sumnje u vjerodostojnost isprave, doveden je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti radi prikupljanja obavještenja.

– Policija je primjenom kriminalističkih metoda i provjera, posredstvom evidencija NCB Interpol-a Podgorica, utvrdila identitet ovog lica i ustanovila da se radi o licu koje se potražuje – U.J- saopšteno je iz policije.

On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave, te će nakon okončanja toga postupka biti priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici radi određivanja ekstradicionog pritvora.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više