CG Info
Crna hronika Hronika

Formiran predmet o požaru na objektu mljekare

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju, formiralo je predmet povodom požara koji se dogodio sinoć oko 21:45 časova u Bijelom Polju, u mjestu Nedakusi na objektu fabrike DOO Milka-MDK, vlasništvo M.K i H.R iz Bijelog Polja. Iz tužilaštva je saopšteno da je po primljenoj prijavi na lice mjesta izašla Služba zaštite i spašavanja, koja je lokalizovala i ugasila požar.

-Na objektu je nastala imovinska šteta, dok nije bilo povrijeđenih lica. U požaru je oštećeno putničko vozilo marke “Mercedes A-170”, pomoćni objekat – magacin, prozori upravne zgrade, kao i zid poslovnog objekta vlasništvo firme “Solaris” iz Bijelog Polja, saopšteno je iz tužilaštva.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac uz prisustvo vještaka iz oblasti zaštite od požara, uz asistenciju krim-tehničara i policijskog službenika Uprave policije OB Bijelo Polje.

-Nakon dostavljenog nalaza i drugih prikupljenih dokaza, biće poznat uzrok nastanka požara o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena i u konačnom donijeta odluka, najavljuju iz tužilaštva.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više