CG Info
Politika Vijesti

Od drčnog predsjednika do potrošne robe Željka Ivanovića

Predsjednik Jakov Milatović konačno je prihvatio da Luka Rakčević iz GP URA bude nosilac zajedničke liste Pokreta za Podgoricu i te partije. CG INFO saznaje da je Milatović pokušao da se vrati na fabrička podešavanja od prije predsjedničkih izbora kada je itekako upravljao sobom i svojim postupcima, ali ga je vlasnik “Vijesti” brzo disciplinovao. Po ugledu na brojne političke žrtve koje nijesu uspjele da mu ispune želju da postane premijer, Ivanović je primijenio istovjetno pravilo. Milatovića je ucijenio medijskom hajkom, nakon čega je predsjednik ustuknuo.

Ivanović disciplinuje Milatovića kad god krene “naopako” vadjenjem iz naftalina aferu “Belveder” kada je po riječima nekih od prisutnih sastanku na kojem se raspravljalo o policijskoj operaciji kazao : ” pa šta da na Belvederu i pogine nekoliko komita…”

Da je znao Milatović da će za kratko vrijeme postati glavna komitska uzdanica nikad ne bi ovako nešto izgovorio. Te riječi i strah od medija koštale su ga gubitka ličnog integriteta.

Tako su Jakova ubijedili, koji je inače bio jedan od najboljih matematičara koje je iznjedrila podgorička gimnazija, da su dva odbornika više od pet odbornika. Sudeći po informacijama koje imamo to je bilo demokratsko ubjedjivanje i dobrovoljno pristajanje Milatovića na politićko samoubistvo i preuzimanje uloge Darka Pajovića da postane potrošna roba Željka Ivanovića.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više