CG Info
Politika Vijesti

Pošto nisu uradili domaći, Željko udario po Aleku, Bogiju i Krapu

Iako se na crnogorskoj političkoj sceni dešavaju u najmanju ruku čudne stvari, jedna je sasvim očekivana. Željko Ivanović je brže nego što se mislilo, iako oćekivano odbacio Demokrate i Borisa Bogdanovića pošto mu nisu odradili zadate zadatke. Imali su samo dva uslova da bi Ivanović bio blagonaklon prema njima, a to je fingiranje medijskih zakona onako kako njemu odgovara i izbor direktora policije kako bi kontrolisao i bezbjednosni sektor. Mnogi dobronamjerni, pa čak i funkcioneri u toj stranci su upozoravali vrhušku da su samo potrošni materijal. To nije pomagalo zaratili su čak i sa prijateljima da bi se dodvorili Ivanoviću. Spas od potpune kataklizme kakvu su doživjeli svi projekti Željka Ivanovića potražili su u zbližavanju sa Milojkom Spajićem. Raćunica je da će uz PES uči u podgorički parlament i zakučiti koju funkciju pošto bi se ako bi izašli samostalno borili za cenzus. Biće interesantno kako će se ponašati Krapović i Bogdanović koji su Ivanoviću bili dostupni za sve kao na daljinskom upravljaću. Šta Ivanović sada misli o Demokratama koje su mu punile novinske stupce eksluzivama iz policije i vojske pročitajte u dijelu najnovije kolumne lovca na zmajeve Željka Ivanovića koji prenosimo integralno. Ivanović se u kolumni bavio idolopoklonstvom političara pri tom zaboravljajući kako je on čekao da ulovi osmjeh Mila Đukanovića, Milana Roćena ili njegovog bivšeg šefa Duška Markovića.

‘Demokrate su, vjerovali ili ne, jedini subjekt gdje nema idolopoklonstva. Jer nema lidera. Ili se ne zna ko je?! Međutim, kao da je tu prazninu sada popunio isti ovaj čovjek, gost Sen Tropea. A nije Gordon Remzi. Sjećate se kad im je Spajki onomad pocijepao stranku i od šest ministara uzeo pod svoje dva. Crveni su rekli – ajde udari još jednom ako smiješ. Spajki im je ubrzo zavalio novi šamar – birajući protivzakonito direktora policije i gazeći lik i djelo nesuđenog nosioca PG liste Šaranovića. Boki B. je rekao – ako ovo ponovi mi ćemo nakon Ibara izaći iz Vlade. I premijer je ponovio – zgazio je medijske zakone i ministarku kulture, drugaricu Tamaru! I opet ništa. U stvari, Rezolucija protiv Hrvatske, Njemačke i Austrije toliko je nadahnula Crvene da je Spajkiju sve zaboravljeno i oprošteno. Pa su Alek, Boki i Krapo možda i sami skupili neki prilog da se šefu Milojku nađe za daleki i još skuplji odmor” naveo je Ivanović u kolumni.

Očekuje se brza reakcija Demokrata na fejsbuk stranici kao što su to onomad hrabro radili kada je RTCG objavljivao neistine o njima.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više