CG Info
Politika Vijesti

Put sam platio sopstvenim novcem, za deset mjeseci ni centa državnog novca nisam potrošio

Predsjednik Vlade Milojko Spajić izvinio se građanima što je proveo četiri dana u Francuskoj na odmoru. Kazao je da je svjestan da većina građana ne može sebi da priušti putovanja u Francusku i EU ali je istakao da Vlada naporno radi na povećanju standarda kako bi omogućili građanima da vide sve što Evropa nudi. Premijer je rekao da na društvenim mrežama imamo sijaset neozbiljnih optužbi, ali je naglasio da napadi na mrežama i estradizacija politike nikome neće donijeti dobro.

Iza dijela naloga na društvenim mrežama, kako je pojasniol, stoje dvije organizovane kriminalne grupe, pa je to pitanje koje treba da bude predmet pažnje službi bezbjednosti. 

“Put sam platio svojim novcem, vladin avion nije korišćen, to će se lako vidjeti. Nijedan jedinin cent reprezentacije nijesam potrošio dok sam premijer”, rekao je Spajić. 

On je rekao da su te dvije kriminalne grupe podržavale do 2020. godine, 

Po ranijim najavama, premijer će se danas obratiti se danas javnosti, saopštili su iz Vlade Crne Gore. Prenos konferencije od 14 sati možete pratiti na Prvom programu TVCG. 

KoNaveo je i da je notorna laž da je bio u Sen Tropeu kada je zakazan Savjet za bezbjednost.

To je notorna laž. Obavijestio sam sekretara Savjeta nekoliko dana ranije da ću biti spriječen da prisustvujem sjednici zbog ranije preuzetih obaveza. Bio sam u Pljevljima zbog porodičnih obaveza.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više