CG Info
Politika Vijesti

Abdić kršio mjere protiv koronavirusa

Jasmin Nikaj, koji se nalazi na fotografiji sa dr Nerminom Abdićem i Leonom Drešajem, a koji je trenutno u bjekstvu i sumnjiči se za šverc 2,47 tone kokaina u periodu od 2020. godine do 2021. godine, potvrdio je da je fotografija nastala krajem decembra 2020. godine u Sport kafeu na porodičnoj proslavi u “objektu ugledne porodice Šabanadžović” povodom dobijanja unuka.

Međutim, u to vrijeme su bile na snazi rigorozne mjere Ministarstva zdravlja za suzbijanje koronavirusa koje su važile od 22. decembra 2020. godine do 11. januara 2021. godine, prema kojima je, između ostalog, bilo zabranjeno organizovanje dočeka Nove godine na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Nema slavlja u kafićima i hotelima, zabranjeno je okupljanje u vikendicama i zatvoren je međugradski saobraćaj tokom praznika, bile su mjere koje je naložilo tadašnje Ministarstvo zdravlja na čelu sa Jelenom Borovinić Bojović.

Nikaj, koji je na fotografiji sa Abdićem i Drešajem, kazao je da mu je bila čast što je bio u društvu dr Abdića, jednog od najuglednijih ljudi u Crnoj Gori i da mu se izvinjava ukoliko mu je napravio štetu .

“Na kraju, moram istaći da sam razočaran reakcijama političkih partija i da im poručim da mene i moju porodicu ostave na miru i da ne zloupotrebljavaju porodična slavlja i najljepše trenutke za svoje prljave političke igre”, zaključio je Nikaj.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više