CG Info
Magazin

OVO NISTE ZNALI! Da Suzana Mančić nije odbila ulogu u ovom kultnom filmu, njen život bi izgledao potpuno drugačije

Gotovo svaki glumac ima neku ulogu koju nije prihvatio, a koja je kasnije proslavila kolegu.

Iako nije glumica, Suzana Mančić imala je iskustva pred kamerama, ali jednu ulogu koju je odbila posebno žali.

Naime, voditeljka je dobila ponudu da igra u kultnom filmu „Nacionalna klasa“ rame uz rame sa Draganom Nikolićem.

Suzana je trebalo da igra devojku Branimira Mitrovića, ali nakon što je voditeljka odbila, uloga Suzane Mančić pripala je Maji Lalević Piščević, koja je tada bila maloletna.

Voditeljka je svojevremeno otkrila zašto je odbila ulogu, kao i da se zbog te odluke kasnije pokajala.

– Zbog dve scene mi je bila frka da zaigram u tom filmu. Prva je u javnom toaletu, gde mi Gaga prilazi i zakazuje sastanak, a druga je u krevetu sa njim.

U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom sa Akademije dramskih umetnosti koji mi je rekao: ‘E pa fino! Ljudi će te se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu’.

To mi je poljuljalo samopouzdanje jer sam bila vrlo mlada, pa sam zato odbila ulogu u ‘Nacionalnoj klasi'“, rekla je Suzana Mančić i nastavila:

– Samo nekoliko dana pre početka snimanja vratila sam scenario i rekla sam: ‘Ja ovo ne mogu’. I danas žalim za tim jer bi mi ta uloga mnogo pomogla u karijeri, ali šta je, tu je.

Ulogu Suzane Mančić prihvatila je Maja Lalević Piščević, koja je jednom prilikom otkrila da se pribojavala scene u krevetu.

– Trenutak od koga sam se najviše plašila bila je scena sa Gagom u krevetu. Do poslednjeg momenta sam se nadala da će je reditelj ipak izbaciti iz scenarija, ali nije.

Gaga je prvo tražio da svi osim snimatelja napuste sobu, a onda kad smo ostali sami. Napravio je takvu atmosferu da nisam ni primetila da smo završili sa tom scenom.

Toliko me je zasmejavao, golicao, pričao urnebesne viceve i anegdote, da sam se mučila da ozbiljno izgovorim tekst kada se uključe kamere. Na kraju je sve ispalo dobro.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više