CG Info
Politika Vijesti

SNP neće sa Željkom Ivanovićem i Jakovom

Socijalistička narodna partija odbila je ponudu predsjednika Jakova Milatovića I Dritana Abazovića da budu dio liste koju za podgoričke izbore pravi vlasnik “Vijesti ” Željko Ivanović. Iako su im ponuđena dva prolazna mjesta, oni su to odbili. Jedna struja u toj partiji bila je za koaliranje sa Milatovićem ali su ostali u manjini saznaje CG INFO.

Predsjedništvo te stranke stava je, kako saznajemo da SNP pravi koaliciju sa PES-om i Demokratama. Poslednja istraživanja pokazuju da bi izlazak aktuelne parlamentarne većine u dvije kolone, što bi podrazumijevalo sa jedne strane pomenutu koaliciju, a sa druge stranke bivšeg DF ojačane sa Ujedinjenom, bio dobitna kombinacija. Ivanović je po već oprobanom receptu DPS-a formirao stranku čiji će nosilac biti Vuk Kadić koji bi trebalo da uzme nešto glasova SNP-u, Andrej Milović PES-u, a PZP Mandiću i Knežević. To su procjene Ivanovića koji se do sad nije proslavio sa sličnim projektima.

Jasno je da ove male stranke i njihove lidere Ivanović koristi kao topovsko meso, koje će izgoreti na lokalu, a konkurentima će napraviti neznatnu štetu. Zašto su tu ulogu prihvatili bivši funkcioneri SNP, bivši ministsr Andrej Milović i Medojević nije poznato.

Povezani članci

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više